Pravila i uvjeti korištenja stranice

1. Autorska prava

© TOM TAILOR Zagreb d.o.o. Sva prava pridržana. TOM TAILOR Zagreb d.o.o. dio je TOM TAILOR GROUP.
Svi sadržaji objavljeni na internetskim stranicama TOM TAILOR HRVATSKA u vlasništvu su TOM TAILOR Zagreb d.o.o. te su u zakonski dozvoljenim okvirima predmet autorske zaštite ili drugih oblika zaštite intelektualnog vlasništva.

Sadržaji (tekstovi, slike, logotipi...) objavljeni na internetskim stranicama mogu se koristiti isključivo u nekomercijalne svrhe te ih se ne smije mijenjati, prepisivati, umnožavati, ponovno objavljivati, slati poštom ili bilo kako drugačije širiti u komercijalne svrhe bez izričitog pismenog dopuštenja TOM TAILOR Zagreb d.o.o.

Sve reprodukcije ili primjerci sadržaja ovih internetskih stranica trebaju sačuvati sve navedene oznake autorskih prava, drugih obavijesti o pravima intelektualnog vlasništva ili obavijesti o drugim pravima (oznaka © 2016 TOM TAILOR Zagreb d.o.o. Sva prava pridržana.) TOM TAILOR Zagreb d.o.o. dio je TOM TAILOR GROUP.

Robne marke i marke usluga koje se pojavljuju na ovim internetskim stranicama registrirane su robne marke, čiji vlasnik ili korisnik licencije je TOM TAILOR Zagreb d.o.o. (u daljnjem tekstu društvo) ili njegova povezana društva. Korištenje navedenih robnih marki izričito je zabranjeno, osim u slučajevima koji su određeni u ovom tekstu

2. Ograničenje odgovornosti

Sadržaji na internetskoj stranici TOM TAILOR HRVATSKA objavljeni su isključivo u informativne svrhe i mogu odstupati od stvarnog stanja u prodavaonicama.

TOM TAILOR Zagreb d.o.o. na svojim će internetskim stranicama pokušati osiguravati točne i najnovije podatke, ali upozorava korisnike internetske stranice da su tekstovi informativne prirode, zato ne jamči i ne preuzima odgovornost za njihovu točnost i cjelovitost. Svi korisnici objavljeni sadržaj koriste na vlastitu odgovornost.

Ni TOM TAILOR Zagreb d.o.o., ni bilo koja druga pravna ili fizička osoba koja je sudjelovala u nastanku i izradi ove internetske stranice nije odgovorna za povremeno nefunkcioniranje stranice, za eventualnu netočnost informacija ili za eventualnu štetu, nastalu zbog korištenja netočnih ili nepotpunih informacija, zato nisu odgovorni za bilo kakvu štetu ili neugodnost koja proizlazi iz postojanja internetske stranice, iz pristupa i/ili korištenja i/ili nemogućnosti korištenja informacija na ovim internetskim stranicama i/ili za bilo kakve greške ili nedostatke u sadržaju, bez obzira na to jesu li obaviješteni o mogućnostima takve štete.

Budući da na internetskoj stranici TOM TAILOR HRVATSKA postoje određene poveznice na druge internetske stranice koje nisu u vezi s TOM TAILOR Zagreb d.o.o. i nad kojima TOM TAILOR Zagreb d.o.o. nema nadzor, TOM TAILOR Zagreb d.o.o. ne može jamčiti, prihvaćati ili posredovati pritužbe koje se odnose na točnost sadržaja bilo koje internetske stranice za koju nudi poveznicu ili referencu i ne preuzima odgovornost za zaštitu podataka na tim internetskim stranicama. 

TOM TAILOR Zagreb d.o.o. pridržava pravo da bilo kada i bilo kako, djelomično ili u cijelosti, promijeni, doda ili ukloni sadržaj objavljen na internetskoj stranici TOM TAILOR HRVATSKA, bez obzira na razlog i bez prethodne obavijesti. Svi korisnici objavljeni sadržaj koriste na vlastitu odgovornost.