Aktualno

Maja savjetuje: „Prihvati svoje tijelo i ne dozvoli da te mišljenje drugih uvjeri u suprotno.“ Svaka žena u svom ormaru mora imati najmanje jedne jeans hlače i prijelaznu jaknu. Slažeš se? 

 

Više

Samouvjereno zakorači u proljeće i pomoću našeg nagradnog kviza provjeri koliko često govoriš sebi DA. Sudjeluj i osvoji novu jaknu Tom Tailor. Nagradni natječaj u kojem jednostavno moraš sudjelovati.

Više

Proljeće već poziva na šetnju gradom, šalicu mirisne kave i namještanje prema sunčevim zrakama. Denina je ta za taj ugodan zadatak odabrala udobnu sportsko-elegantnu jaknu neutralne boje.

Više

Voliš privući poglede odabirom življih nijansi boja? Što misliš o Mijinuom izboru crvene jakne za proljetnu šetnju?

Više

Koliko modnih komada sa cvjetnim uzorkom imate u ormaru?
Premalo? Vjerujemo vam. Ovo je najpopularniji uzorak, osobito u proljeće. 

Više

Konačno nas je posjetilo proljeće, dani su postali dulji, sunčeve zrake su toplije. Miriše na nove avanture i vrijeme je za novu jaknu i dozu svježeg samopouzdanja.

Više

Topliji dani donose izvrsnu priliku za nove, laganije modne komade. A bez čega ne možemo krenuti od kuće – bez hlača, naravno!

Više

Često si u dilemi koju jaknu odabrati? Onu sportsku ili radije onu elegantnu? Živahnu ili smirenu? Kratku ili dugu? Funkcionalnu ili modnu?

Više