Aktualno

Ljeto je u punom jeku, pa tako i naše pogodnosti!

U Tom Tailor trgovinama počela je akcija SVE U POLA CIJENE! Cijene smo potpuno prepolovili!

Više

Haljine, haljine, haljine! U Tom Tailor trgovinama pronađite svoj idealni ljetni modni adut. Odaberite iz širokog izbora, za svaku prigodu, figuru, novčanik. Pronađite svoju haljinu iz snova!

Više

Kombinezon je obavezni dio svake ženske ljetne garderobe. Mi imamo u ponudi nekoliko modela kombinezona u crnoj boji uz ženstveni, razigrani kroj i elegantniju verziju, u narančastoj nijansi.

Više

I dalje nemaš novi kupaći? Sad ga možeš kupiti u POLA CIJENE u našim dućanima. Požuri I iskoristi prednost najbolje ljetne promocije - 50 % na svu ljetnu kolekciju u Tom Tailoru!

Više

Ljeto je pred vratima i vrijeme je da odaberete najljepšu ljetnu haljinu i dočekate ga spremni! Ponuda je velika, a temperature polako rastu, stoga nas posjetite i provjerite naš asortiman!

Više

Ljeto je pred vratima i vrijeme je da odaberete kratke hlače u vašem stilu i dočekate ga spremni! Traperice, hlače s džepovima ili elegantna verzija - odabir je na vama. Posjetite nas i provjerite naš asortiman!

Više

Ljeto je pred vratima! Jeste li spremni? Ako vaš ormar vapi za ljetnim lepršavim artiklima, posjetite nas i ostvarite pogodnost „Kupiš 2, dobiješ 3“.

Više