Aktualno

Ljeto je stiglo i zato smo pripremili, samo za pretplatnike newslettera, EKSKLUZIVNU pogodnost: 30% popusta na sve iz ljetne kolekcije.

Više

Ljeto je pred vratima i vrijeme je da odaberete najljepšu ljetnu haljinu i dočekate ga spremni! Ponuda je velika, a temperature polako rastu, stoga nas posjetite i provjerite naš asortiman!

Više

Ljeto je pred vratima i vrijeme je da odaberete kratke hlače u vašem stilu i dočekate ga spremni! Traperice, hlače s džepovima ili elegantna verzija - odabir je na vama. Posjetite nas i provjerite naš asortiman!

Više

Ljeto je pred vratima! Jeste li spremni? Ako vaš ormar vapi za ljetnim lepršavim artiklima, posjetite nas i ostvarite pogodnost „Kupiš 2, dobiješ 3“.

Više

Elegantni dizajn koji pristaje ženama koje vole bezvremenske modne artikle i same kroje svoja pravila. To je karakteristika naše nove Mine to Five kolekcije.

Više

Napokon smo je dočekali! Nova kolekcija uz koju ćete rado dočekati ljeto! Otkrijte novu ponudu i vaše omiljene ljetne modne artikle.

Više

Ljeto je pred vratima, a uz njega dolaze i lagane modne kombinacije. Otkrijte našu novu ponudu i odaberite tri modna favorita uz pogodnost "Kupiš 2, dobiješ 3".

Više

Kada jednostavna majica kratkih rukava nije dovoljna, a košulja se ne uklapa u kombinaciju, vrijeme je za POLO majicu. 

Više