10. 08. 2016

Moderne kombinacije za urbane muškarce

Muškarci vole udobnu odjeću i onu koja se jednostavno kombinira. Teško se odvajaju od modernih kombinacija u kojima se osjećaju izvrsno. Zato se često događa da za različite prilike ne znaju odabrati pravu kombinaciju. 
Upravo zato odlučili smo pomoći našim dragim muškarcima: predstavljamo četiri kombinacije u kojima mogu pronaći nadahnuće za svoje svakodnevne stilove.

1. Za ljetnu ležernost naš će muškarac odjenuti majicu s plavim otiskom i kratke traperice. Idealan izbor za bezbrižne ljetne dane.

2. Dan ispunjen obvezama zahtijeva izvrsnu organizaciju. U opuštenu outfitu – bijela majica i bež hlače – i u kombinaciji s ljetnim ruksakom urbani muškarac lako će se suočiti sa svim izazovima.

3. Večer je prilika kad naša gospoda mogu posegnuti za malo elegantnijim komadima odjeće. Tamno plava košulja uvijek je izvrstan izbor, a zelene kratke hlače dodat će im dašak ležernosti.

4. Ljeto je vrijeme kad si možete priuštiti malo više slobode u odabiru svojih modernih kombinacija. Zašto ovaj put ne biste umjesto obične jednobojne majice odabrali neku sa živahnim otiskom?