01. 12. 2016

Blistavi prosinac

Ispred nas je najljepše doba u godini - budite hrabro zavodljive! Tom Tailor za vas je odbrao nekoliko modnih komada koji su savršeni za nadolazeće vrijeme puno posebnih trenutaka. Pobrinite se da ovaj mjesec zablistate i očarate sve oko sebe.
Predstavljamo vam prekrasne komade koje morate nabaviti prije nego što zakoračite u bajkovite noći prosinca.

S crnom nikako nećete pogriješiti

Ako se spremate za prosinačku večeru, službenu ili udvoje, s crnom klasičnom haljinom sigurno nećete pogriješiti! Predstavljamo vam lijepo iskrojenu haljinu s bogatim ovratnikom koja je elegantna  sama po sebi, zato nije potrebno pretjerivati s dodacima. Možete odabrati i malo odvažniju, crnu čipkastu haljinicu s kratkim rukavima i krasnim čipkastim ovratnikom. Obje haljine savršene su sami po sebi, zato si uredite samo frizuru, a outfit  upotpunite torbicom i zablistajte!

 

Ako ste ljubiteljice hlača,  elegantan outfit postignite uskim hlačama i prekrasnom sivom jaknom. Ispod jakne odjenite satensku košulju koja će svojim uzorkom lijepo obogatiti jednobojni outfit. Za "točku na i" predlažemo vam lijep komad nakita i minimalističku torbicu.

 

Ako ste hrabre, odaberite svijetlo

U trgovinama Tom Tailor Denim ovaj vam mjesec predstavljamo uzbudljivu minimalističku kolekciju koja će vas u prosincu sigurno oduševiti! Kako je upravo prosinac mjesec blistavih nijansi predstavljamo vam prekrasnu kombinaciju s kojom ćete doslovno zablistati!
Ako obožavate vječnu crnu,  predstavljamo vam ženstveni pulover s čipkastim detaljem koji se izvrsno slaže s minimalističkom crnom suknjom. Ne samo da ćete biti moderne nego ćete biti i ženstvene!