Aktualno

Majica je modni komad koji nosimo od jutra do večeri te gotovo u svim prilikama. Ljeti, međutim, volimo odabrati one s natpisima i velikim printovima. Hrabro ih kombiniramo sa svim stilovima: uličnim, poslovnim i elegantnim.

Više

Sa kakvim kupaćim ćete zavoditi ove godine na plaži ili bazenu? Znate li koji su ovogodišnji trendovi?

Više

Vjerojatno ste već pospremili zimsku i proljetnu odjeću, i s užasom  shvatili da će vašim ljetnim kombinacijama biti potrebne  ozbiljna preobrazba i osvježenje.

Više

Bluza nikad nije dovoljno. Možemo ih nositi uz suknje, duge ili kratke, hlače i traperice. One su odličan izbor kako  za poslovni, tako i  za neformalni izgled.

Više

Kratke hlače su sinonim za toplo vrijeme. Slažete li se? Čim počnemo uživati u toplom sunčevom svjetlu, vrijeme je da duge hlače i traperice nakratko zamijene kratke hlače. Zašto? Zato što su praktične, udobne i moderne.

Više

Inspiraciju za svibanjsku kolekciju za žene , Cross Culture , potražili smo u prirodi i folkloru.

Više

Neka vaši ormari budu puniji, a vaši računi manji. Iskoristite 20% popusta prilikom kupovine dva ili više artikala.

Više

Ovo je proljeće ponovo nadahnuto sportskom modom koja znači povratak legendarnih polo majica. Iako svi unaprijed pomislimo na uglađene golfere, polo majica smatra se kao odličan i odvažan modni nadomjestak za klasične košulje također i na poslu.

Više

Duga, kratka, etno print, cvjetovi, uzorci i još uzoraka! Ove će ih godine biti pune ulice i ako ih još nemate u ormaru, što prije navratite u trgovinu Tom Tailor te izaberite sebi najdražu. Nevažno o prigodi, haljina je uvijek pravi izbor!

Više

Majica? Naravno! I to kratkih rukava. Zimi ne dolazi toliko do izražaja jer ju vjerojatno oblačite ispod pulovera. Ljeti se promijeni u glavni modni komad i postaje najviše opažen dio vaše modne kombinacije.

Više