Karijera

TOM TAILOR GROUP globalno je aktivna modna grupacija koja se još uvijek širi. Naše marke su sinonim za visokokvalitetno iskustvo, brzo plasiranje modnih trendova i opušten pogled na život. U više od 35 država imamo oko 1300 trgovina u kojima zapošljavamo 6500 prodavačica i prodavača. Kako bismo i dalje rasli kao što planiramo, potrebna nam je samo jedna stvar: vi!

Neka vas inspirira poduzeće koje razmišlja i djeluje vizionarski: jednostavnom hijerarhijom, kratkim putovima odlučivanja i modernom, dinamičkom i višeslojnom okolinom. Bilo da se radi o razvoju proizvoda, veleprodaji, e-trgovini, maloprodaji u izravnom kontaktu s kupcem – uvijek nudimo stimulativnu radnu okolinu i odlične projekte! Raznolike karijerne mogućnosti koje nudimo, usmjeravaju pojedince  koji se žele osobno razvijati, imaju motivaciju i ambicije, vole timski rad i obožavaju modu. Akcija: postani dio priče o uspjehu našeg poduzeća koje je na putu da postane globalni igrač u svijetu mode.
DON`T FOLLOW! EXPLORE!

Prijave šaljite na adresu info@tom-tailor.hr.
Ako se prepoznajete u našim očekivanjima i vjerujete da ste najbolja osoba za naš tim, javite nam se iako se niste pronašli u trenutno slobodnim radnim mjestima. Pošaljite nam svoj CV, a mi ćemo vas dodati na popis potencijalnih kandidata za buduće radno mjesto.
Imate modni blog i željeli biste surađivati s nama? Rado pratimo blogove o modi na tržištima gdje smo prisutni i volimo upoznati njihove autore. Pišite nam na: info@tom-tailor.hr.

Karijera
Karijera
Karijera
Karijera
Karijera
Karijera
Karijera
Karijera
Karijera
Karijera
Karijera
Karijera